Om Larbak

LARBAK villmarksopplevelser består av Jens Ludvig Larssen og Bård Bakås. Begge bor på Støren i Trøndelag, og har derfor et rikt naturområde i umiddelbar nærhet. Jakt og fiskemulighetene er svært gode, og vår hjemkommune Midtre Gauldal er en av landets få nasjonalparkkommuner. 


Vi har vært på turer i norsk og svensk villmark i mange år, og har stor sans for Femundsmarka og Forollhogna nasjonalpark, samt Svensk lappland. Kanoen er med såfremt det er padlebare områder der vi ferdes. Våre hunder spiller en viktig rolle når vi er på tur. Ikke bare er de turkamerater, men de gjør også stor nytte for seg ved bæring av kløv om sommeren og trekk om vinteren.


Utover den generelle interessen for friluftsliv er Jens Ludvig interessert i naturfoto og fuglejakt, mens Bård er interessert i alt som har med polarhunder og sledehundkjøring å gjøre.

Larbak i Krokethåen i Femundsmarka.

Bildet ble tatt under en kanotur ifra Käringsjøn i Sverige til Femunden i Norge. Ruta var spesiell, og var i korte trekk Käringsjøn, Rogen, Bredåsjøn, Vonsjøen, Grøtåa, Røa og Femunden. En fantastisk, men strevsom tur!